Sentierotraining & coaching

Bureau voor persoonlijke ontwikkeling en effectieve communicatie

Ik wil een coach!

Samen op de foto met Mark Dierkes, mede auteur van het boekje Ik wil een coach!. Wij hebben Mark leren kennen tijdens de opleiding Authentiek coachen. Daar vertelde Mark al dat hij regelmatig gebruik maakte van een coach en al zijn aantekeningen in een notitieboekje bijhield. En als het boekje vol zou zijn..., dan zou hij een boek schrijven over coaching.

En dat is gebeurd! Het boekje Ik wil een coach schreef hij samen met 'zijn coach' Caroline Kuijper. Het boekje is bestemd voor mensen die met een coach aan de slag willen gaan maar onvoldoende idee hebben wat ze van coaching kunnen verwachten. In dit boekje staan de antwoorden.

Een helder boekje, met aantrekkelijke illustraties (van Nina Knaap), maken het boekje goed leesbaar . De coachee kan hier antwoord vinden op allerlei vragen die hij heeft over coaching: Waarom zou ik een coach zoeken? Wat is coaching? Wie past bij mij? Wat is belangrijk bij de start? Wat gebeurt er in coaching? Wanneer ben ik klaar.. en wat dan? Als bonus zitten er ook vier aantrekkelijke bijlagen bij. Een mooi overzicht.

Ook voor de coach is het een leuk boekje om te lezen. Weet jij bijvoorbeeld waar het woord coach vandaan komt? En welke coach jij bent? En welke kenmerken van een professionele coach herken jij in jezelf?

Voor de manager en personeelsadviseur is dit een mooi naslagwerk aan de hand waarvan zij met hun medewerkers goed in gesprek kunnen gaan over coaching.

Ik wil een coach! - Mark Dierkes

‘Ik wil een coach! Ontdek wat coaching jou te bieden heeft’.

Caroline Kuijper en Mark Dierkes.

Opmaak en illustraties door Nina Knaap.

ISBN: 978 94 6345 1413, € 17,95, uitgegeven in eigen beheer.

Geen nieuws missen?

Volg Sentiero training & coaching en ontvang als eerste een e-mail met het laatste nieuws.