Sentiero training & coaching

Bureau voor persoonlijke ontwikkeling en effectieve communicatie

"Geloof in jezelf"

Interview met Mr Iris van Rappard – van Rooij. Oprichter van Van Rappard / Van Rooij advocatuur. Zij is advocaat, zelfstandig onderneemster, feministe en inspiratiebron.

Lees meer

Ik wil een coach!

Waar let je op als je op zoek bent naar een coach die bij je past? Je leest het in het boekje "Ik wil een coach!".

Lees meer

Een vrouw met LEF!

Interview met Irma van de Vorst, advocaat bij Advocaten van Oranje over de stappen die ze maakte in haar loopbaan en de weerstand die ze tegenkwam.

Lees meer

Elk mens is uniek !

Elk mens is uniek. Je wordt geboren met een unieke combinatie van talenten. Ervaringen in je leven zorgen er vervolgens voor dat je gedrag niet altijd authentiek blijft maar gericht is op overleven.

Lees meer

Doe het eens anders!

Als je doet wat je deed, krijg je wat je altijd kreeg. Wat kan je doen als je niet meer met plezier naar je werk gaat?

Lees meer

Door de bomen het bos weer zien !

Hoe lang kan jij dat ontspannen gevoel vasthouden als je weer aan het werk bent? Voordat je het weet is de dag weer gevuld en is van het ontspannende gevoel niets meer over. Lees welke zes stappen er voor zorgen dat je het vakantiegevoel langer vast kan houden.

Lees meer

HELP ! Ik heb geen tijd !

Herken je dat? Dat je to-do-lijst aan het einde van de dag nog net zo lang is als 's morgens? Lees hoe je wèl aan je takenlijst toekomst.

Lees meer

Welke van je talenten zet jij in?

Een talent is een natuurlijke begaafdheid. Je hoeft er niet voor te leren, je hebt het of je hebt het niet. En die combinatie van talenten maakt jou uniek. Vaak ben je je niet bewust van je eigen talenten. Als je wel weet wat je talenten zijn, kan je je talenten bewust gebruiken. Je bent dan efficiënt bezig én het gaat je gemakkelijk af!

Lees meer

De seizoenen

In dit artikel lees je wat coachen en de seizoenen met elkaar gemeen hebben.

Lees meer

Ik heb dorst!

Heb je dorst? Of wil je wat drinken? Het lijkt misschien hetzelfde. Maar de manier waarop je een vraag stelt heeft behoorlijk veel invloed op wat je ermee kan bereiken.

Lees meer

Wat moet jij allemaal doen?

Herken jij dat ook? Dat er nog zoveel dingen moeten gebeuren? Maar van wie moet je dat eigenlijk allemaal? En wat gebeurt er als je Els vandaag niet belt? Negen van de tien keer is het een opdracht die jij jezelf gegeven hebt!

Lees meer

Ik wil “NEE” leren zeggen!

Het gebeurt iedereen wel eens; een periode waarin het lijkt alsof jij de enige bent die de benen uit zijn lijf rent. Maar als je het idee hebt dat dit de standaard is, dan krijg je er last van en is het de hoogste tijd om er iets aan te doen. Is “NEE” leren zeggen de oplossing?

Lees meer

'Gun jezelf een coach'

Het inschakelen van een coach heeft tastbare voordelen voor medewerkers. Niet alleen voor de medewerkers van de rechtspraak. Lees het artikel '

Lees meer

Elke reis begint met de eerste stap

Vaak is de aanleiding om te starten met een coachtraject dat iemand problemen ervaart op het werk. Bijvoorbeeld in het contact met collega’s. Dit kost vaak veel energie en soms is zelfs sprake van lichamelijke klachten. In het coachtraject werken we met de vraag die op dat moment actueel is.

Lees meer

Geen nieuws missen?


Volg Sentiero training & coaching en ontvang als eerste een e-mail met het laatste nieuws.