Sentiero training & coaching

Bureau voor persoonljke ontwikkeling en effectieve communicatie

Persoonlijk leiderschap

Tweedaagse training LIEF of LEF!

Training LIEF of LEF!

 

 

 

Training LIEF of LEF!

Ja, ik wil graag meer informatie!

Ben jij iemand die:

 • Goed ziet wat anderen nodig hebben?
 • Aanvoelt wanneer je anderen kan helpen?
 • Je daarvoor ook verantwoordelijk voelt?
 • Goed kan plannen en organiseren?
 • Alle ballen in de lucht kan houden?
 • Als laatste zijn vinger opsteekt voor een leuke en uitdagende klus?

Je ziet anderen om je heen tot bloei komen en floreren.

Gefeliciteerd! Je bent LIEF ! Je beschikt over een aantal mooie en belangrijke talenten om alles in goede banen te leiden! Je bent een kei om anderen te helpen en te ontzorgen.


Waar ben jij in dit verhaal?

En als het om jou gaat? Hoe zit het dan? Ga jij een uitdaging pas aan als je zeker weet dat je het kunt? Werk je hard zonder daar veel ruchtbaarheid aan te geven? En daardoor promotiekansen aan je voorbij ziet gaan?

Anderen laten floreren is misschien prettig en geeft misschien voldoening. Maar hoe zit het met je eigen wensen en doelen? Hoeveel tijd maak je daarvoor vrij? Laat jij je leiden door de waan van de dag en wuif jij je eigen wensen weg? Want "Mijn wens komt nog wel?".

Wanneer dan? Als jij je eigen wens uit blijft stellen, is de kans heel groot dat je over een jaar nog steeds niks aan je eigen plannen hebt gedaan.

Hoe zou je het vinden om wèl de rust en tijd te hebben voor wat jij wil? Voor jouw wensen, doelen en plannen? Waar droom jij van?

Met de training LIEF of LEF zeg jij JA! tegen het realiseren van jouw droom. In deze training staat deze centraal. We kijken naar je belemmeringen en bieden handvatten om een eerste spannende stap in het realiseren van jouw droom te zetten.

Aan het einde van de training vraag je je af waarom je niet eerder de keuze hebt gemaakt om je eigen doelen en wensen te volgen. Je bent niet alleen bezig met anderen, maar leeft vanuit je eigen kracht. Energie borrelt weer.

Wat kun je verwachten?

Na de training ben je je bewust van je eigen LIEF of LEF! Je hebt handvatten om jouw droom een stap dichterbij te brengen èn nog voldoende energie om ook anderen te helpen!

De training is zorgvuldig opgebouwd. Jouw wens is het startpunt en we eindigen met De Sprong! De sprong die jou een stuk dichter bij je doel brengt.

Om de training optimaal aan te laten sluiten bij de deelnemers, plannen we met iedereen vooraf een telefonische intake in. Dit gesprek duurt ongeveer 30 à 45 minuten. Tijdens dat gesprek verkennen we vanuit welke doelstelling je aan de training wil deelnemen. Ook kun je dan eventuele vragen stellen over de training.

In de tweedaagse komen de volgende onderwerpen aan bod:

Zelfvertrouwen vergroten

Geef de criticus in jezelf een kleinere rol

Herken jij de criticus in jezelf? De zelftwijfel die continu de kop opsteekt als je iets leuks of spannends wilt doen? Je leert wat het nut is van de criticus en hoe je je daar minder door kunt laten leiden.

Vergroot je zelfvertrouwen!

"Had ik maar naar mijn gevoel geluisterd!"

Herkenbaar? Op deze eerste trainingsdag maak je kennis met je eigen innerlijke wijsheid, zodat je meer naar je gevoel kunt luisteren.


Omgaan met spannende situaties

We maken kennis met verschillende soorten angst. Doordat je de verschillen tussen de angsten herkent en voelt, ben je in staat om je angsten aan te gaan en met vertrouwen een stap buiten je comfortzone te zetten.

Je minder afhankelijk maken van andermans oordeel

Het is vaak lastig om feedback te ontvangen en complimenten te krijgen. Dat komt omdat we ons vaak afhankelijk maken van andermans oordeel, zeker als we iets 'nieuws' gaan doen. Na deze trainingsdag ben je in staat om andermans oordeel postief te gebruiken en meer te vertrouwen op jezelf.

Zichtbaar makenJe zichtbaar maken en krachtig communiceren

Verstop jij je wel eens, letterlijk of figuurlijk?

Op deze trainingsdag maak je jezelf en je plannen zichtbaar. Je wacht niet meer op het juiste moment, maar je gaat dat moment zelf creëeren. Ook ben je in staat om in krachtig taalgebruik duidelijk te maken welke plannen je gaat realiseren. Zonder dat je hoeft op te scheppen.

De sprong

Je gaat daadwerkelijk een sprong maken om je eigen plannen te realiseren!


Investering

De kosten voor de training LIEF of LEF! zijn € 975,- excl. BTW. Meestal wordt de training vergoed door de werkgever. Neem voor het particuliere tarief contact met ons op.

Hiervoor krijg je:

 • een telefonisch intakegesprek waarin we verkennen met welke doelstelling jij aan de training wilt deelnemen.
 • een mooie, intensieve tweedaagse waarin jij een sprong maakt die je dichter bij je droom brengt.
 • begeleiding door twee trainers, zodat er ruime aandacht is voor elke deelnemer.
 • twee inspirerende trainingsdagen met andere leuke en gelijkgestemde vrouwen.
 • een prachtige locatie in een landelijke omgeving (Hazerswoude-Dorp)
 • onbeperkt koffie, thee, koekjes en goed verzorgde lunches

Ja, ik schrijf me in!

Deelnemers over LIEF of LEF!


“Deze training kwam voor mij precies op het juiste moment in mijn leven”.


“De vertrouwde sfeer maakte dat ik mijn ervaringen kon delen. Ook het horen van de verhalen van anderen vond ik erg waardevol”.


“Ik heb concrete handvatten en inzichten gekregen om verder mee aan de slag te gaan.


"Een cadeautje voor mezelf!"

Wie zijn wij?

De training LIEF of LEF wordt gegeven door Petra van Gans van Sentiero training & coaching en Antoinette Hensels van Hensels Coaching. Als coach en trainer hebben wij al vele mensen begeleid om hun missie te vinden om in beweging te komen. En om mensen dichter bij hun doel te brengen.

Petra van Gans

Petra van Gans

Petra van Gans

"De vrouwelijke èn mannelijke kwaliteiten zijn waardevol en vullen elkaar aan". Uit ervaring weet ik dat dit lang niet altijd zo gezien wordt. Wanneer overwegend vrouwelijke kwaliteiten worden ingezet, wordt er ongelooflijk hard gewerkt maar is dit niet altijd zichtbaar. En is er niet altijd de juiste waardering voor. En dat is jammer. De wereld kunnen we niet veranderen, maar je kan er zelf wel anders mee omgaan. Bijvoorbeeld door 'zichtbaar worden' niet te zien als opscheppen, maar als een krachtige manier om iets voor elkaar te krijgen. 

 

Veel gestelde vragen

Hoeveel deelnemers zijn er?

Wij vinden het belangrijk dat er ruimte is voor ieders verhaal. Het is fijn om je verhaal te doen en het is prettig om verhalen van anderen te horen. Daarom houden we de groep klein en is er ruimte voor maximaal 12 deelnemers.

Wie geeft de training?

De training LIEF of LEF! wordt gegeven door Antoinette Hensels en Petra van Gans. Wij geven de training samen en zijn er steeds allebei.

 

Ja, ik wil meer informatie!

Antoinette Hensels

Antoinette Hensels

Antoinette Hensels

Hoe denk jij over jezelf? Wat zeg je tegen jezelf als je iets spannends wilt gaan doen? Geven je gedachten je dan een krachtige impuls om ervoor te gaan of brengen ze je aan het twijfelen? De manier waarop je denkt is vaak de sleutel naar het realiseren van je doelen. In deze training begeleid ik je om inzicht te krijgen in je eigen gedachten. Ik help je te beseffen hoe deze gedachten je gevoel en je gedrag bepalen en hoe je je gedachten kunt ombuigen naar nieuwe gedachten. Naar krachtige gedachten die je vleugels en lef geven!