Sentiero training & coaching

Bureau voor persoonlijke ontwikkeling en effectieve communicatie

Elk mens is uniek !

Elk mens is uniek. Je wordt geboren met een unieke combinatie van talenten. Ervaringen in je leven zorgen er vervolgens voor dat je gedrag niet altijd authentiek blijft maar gericht is op overleven. Je leert jezelf patronen aan die je helpen om te overleven en je diepste zelf te beschermen. Dit gebeurt onbewust en vaak al in de eerste jaren van je leven. Deze defensiestructuren noemen we ook wel karakterstructuren.

Werken met de karakterstructuren geeft psychologisch inzicht over het gedrag dat al in de vroege jeugd is ontstaan. De kunst is om de structuren te doorgronden zodat je kan zijn wie je bent.

Wil jij weten welke karakterstructuren jij inzet? Welke fysieke kenmerken daarbij horen? Welke kwaliteiten de karakterstructuren bezitten en wanneer de structuren je in de weg zitten? Jezelf beter leren kennen? Volg dan ons programma authentiek persoonlijk leiderschap.


Programma authentiek persoonlijk leiderschap

In drie dagen leer je mentaal en fysiek welke karakterstructuren er zijn en welke jij inzet. Je leert hoe de structuren je helpen. En hoe ze je in de weg kunnen zitten. Naast het intakegesprek heb je twee persoonlijke gesprekken met één van ons om de stof nog beter toe te passen op je persoonlijke situatie.


Blijf op de hoogte

Binnenkort zijn de data voor het programma bekend. Blijf op de hoogte en stuur een mail naar info@sentierocoaching.nl .

Of bel ons; Matthijs 06 55 79 56 07 of Petra 06 12 16 38 56

Geen nieuws missen?


Volg Sentiero training & coaching en ontvang als eerste een e-mail met het laatste nieuws.