Sentierotraining & coaching

Bureau voor persoonlijke ontwikkeling en effectieve communicatie

Interview met Mr Iris van Rappard – van Rooij. Oprichter van Van Rappard / Van Rooij advocatuur. Zij is advocaat, zelfstandig onderneemster, feministe en inspiratiebron.

Waar let je op als je op zoek bent naar een coach die bij je past? Je leest het in het boekje "Ik wil een coach!".

Interview met Irma van de Vorst, advocaat bij Advocaten van Oranje over de stappen die ze maakte in haar loopbaan en de weerstand die ze tegenkwam.

Elk mens is uniek. Je wordt geboren met een unieke combinatie van talenten. Ervaringen in je leven zorgen er vervolgens voor dat je gedrag niet altijd authentiek blijft maar gericht is op overleven.

Als je doet wat je deed, krijg je wat je altijd kreeg. Wat kan je doen als je niet meer met plezier naar je werk gaat?

Hoe lang kan jij dat ontspannen gevoel vasthouden als je weer aan het werk bent? Voordat je het weet is de dag weer gevuld en is van het ontspannende gevoel niets meer over. Lees welke zes stappen er voor zorgen dat je het vakantiegevoel langer vast kan houden.

Herken je dat? Dat je to-do-lijst aan het einde van de dag nog net zo lang is als 's morgens? Lees hoe je wèl aan je takenlijst toekomst.

Een talent is een natuurlijke begaafdheid. Je hoeft er niet voor te leren, je hebt het of je hebt het niet. En die combinatie van talenten maakt jou uniek. Vaak ben je je niet bewust van je eigen talenten. Als je wel weet wat je talenten zijn, kan je je talenten bewust gebruiken. Je bent dan efficiënt bezig én het gaat je gemakkelijk af!

In dit artikel lees je wat coachen en de seizoenen met elkaar gemeen hebben.

Heb je dorst? Of wil je wat drinken? Het lijkt misschien hetzelfde. Maar de manier waarop je een vraag stelt heeft behoorlijk veel invloed op wat je ermee kan bereiken.

Herken jij dat ook? Dat er nog zoveel dingen moeten gebeuren? Maar van wie moet je dat eigenlijk allemaal? En wat gebeurt er als je Els vandaag niet belt? Negen van de tien keer is het een opdracht die jij jezelf gegeven hebt!

Het gebeurt iedereen wel eens; een periode waarin het lijkt alsof jij de enige bent die de benen uit zijn lijf rent. Maar als je het idee hebt dat dit de standaard is, dan krijg je er last van en is het de hoogste tijd om er iets aan te doen. Is “NEE” leren zeggen de oplossing?

Het inschakelen van een coach heeft tastbare voordelen voor medewerkers. Niet alleen voor de medewerkers van de rechtspraak. Lees het artikel '

Vaak is de aanleiding om te starten met een coachtraject dat iemand problemen ervaart op het werk. Bijvoorbeeld in het contact met collega’s. Dit kost vaak veel energie en soms is zelfs sprake van lichamelijke klachten. In het coachtraject werken we met de vraag die op dat moment actueel is.

Geen nieuws missen?

Volg Sentiero training & coaching en ontvang als eerste een e-mail met het laatste nieuws.