Sentiero training & coaching

Bureau voor persoonljke ontwikkeling en effectieve communicatie

Authentiek Persoonlijk Leiderschap

Elk mens is uniek. Je wordt geboren met een unieke combinatie van talenten. Ervaringen in je leven zorgen er vervolgens voor dat je gedrag niet altijd authentiek blijft maar gericht is op overleven. Je leert jezelf patronen aan die je helpen om te overleven en je diepste zelf te beschermen. Dit gebeurt onbewust en vaak al in de eerste jaren van je leven. Deze defensiestructuren noemen we ook wel karakterstructuren.

Werken met de karakterstructuren geeft psychologisch inzicht over het gedrag dat al in de vroege jeugd is ontstaan. De kunst is om de structuren te doorgronden zodat je kan zijn wie je bent.

Wil jij weten welke karakterstructuren jij inzet? Welke fysieke kenmerken daarbij horen? Welke kwaliteiten de karakterstructuren bezitten en wanneer de structuren je in de weg zitten? Jezelf beter leren kennen? Schrijf je dan in voor ons programma authentiek persoonlijk leiderschap.

 

Training authentiek persoonlijk leiderschap

In drie dagen leer je mentaal en fysiek welke karakterstructuren er zijn en welke jij inzet. Je leert hoe de structuren je helpen. En hoe ze je in de weg kunnen zitten. Naast het intakegesprek heb je twee persoonlijke gesprekken met één van ons om de stof nog beter toe te passen op je persoonlijke situatie.

 

Locatie

Het programma vindt plaats op een natuurlijke locatie met uitzicht op de landerijen, in de buurt van Gouda. Hier kunnen we in alle rust met gelijkgestemden werken.

 

Kosten

De kosten voor het programma zijn € 1.477. Inclusief accommodatie, koffie/thee en lunch.

 

Meer informatie

Wil jij op de hoogte blijven wanneer we de training weer aanbieden? Stuur dan een mail naar info@sentierocoaching.nl.

Wil je meer informatie? Bel ons; Matthijs 06 17 57 11 02 of Petra 06 12 16 38 56

Sentiero, authentiek persoonlijk leiderschap

De trainers

Petra van Gans

Petra van Gans

Petra van Gans

Matthijs Kortleven

Matthijs Kortleven

Matthijs Kortleven