Sentiero training & coaching

Bureau voor persoonljke ontwikkeling en effectieve communicatie

Ken je talenten!

Iedereen is uniek!

Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen aangeboren talenten. Een talent is een natuurlijke begaafdheid. Je hoeft er niet voor te leren, je hebt het of je hebt het niet. De combinatie van talenten maakt jou uniek.

Ben jij je bewust van je eigen talenten?

Vaak ben je je niet bewust van je eigen talenten. Omdat het voor jou zo normaal is om zaken op een bepaalde manier aan te pakken, zie je niet dat dat voor anderen helemaal niet zo vanzelfsprekend is. En dat jouw manier heel bijzonder is. Jammer, want het is waardevol om je eigen talenten te kennen. Als je weet wat je talenten zijn, kan je je talenten bewust gebruiken. Je bent dan effectief bezig én het gaat je gemakkelijk af!

Hoe kom je er achter wat je talenten zijn?

Door de talententest van Jane® te doen, krijg je snel helder wat jouw talenten zijn! Er worden maar liefst 27 verschillende talenten onderscheiden in de talentendiagram. Elk talent krijgt een score. Is de score 70% of hoger, dan heb jij dat talent volop. Je hebt tussen de vijf tot tien talenten. Het talentendiagram laat ook je blinde vlek zien. Dit is een talent dat je vergeet om in te zetten. Ook handig om te weten!

Zet je talenten in!

Als je je talenten kan inzetten in je werk, dan voelt het niet als werken. Heb jij bijvoorbeeld het talent om routine toe te kunnen passen, dan past een baan met terugkerende routines waarschijnlijk beter bij je dan een project waarin nieuwe paden gebaand moeten worden.

De mogelijk bestaat om jouw talenten te koppelen met 27 functies. Je ziet dan welke type functies passen bij jouw mix van talenten. Meer informatie over de talententest is te vinden op jane.nl.

Interesse?

Wij zijn opgeleid om het Jane® talentendiagram toe te passen en de verbinding te leggen met je persoonlijke situatie. Wil je weten wat het talentendiagram voor jou kan betekenen? Stuur dan een mail of bel!